Składniki suszony kokos (25,5 %) tłuszcze roślinne (palmowy, shea) cukier migdał (8 %) mleko odtłuszczone w proszku serwatka w proszku mąka pszenna skrobia z tapioki aromaty emulgator: lecytyny (soja) substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu) sól Zalecenia dla alergików Migdały Zawiera Mleko Zawiera Soja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) 2600 / 627 Tłuszcz (g) 48,3 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 29,5 Węglowodany (g) 38,6 w tym cukry (g) 33,6 Białko (g) 7,4 Sól (g) 0.267 Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 2600.00000 Wartość energetyczna (kcal) 627.00000 Tłuszcz (g) 48.30000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 29.50000 w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) 38.60000 Węglowodany (g) 38.60000 w tym cukry (g) 33.60000 Białko (g) 7.40000 Sól (g) 0.26700 Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o., ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550 Opłata według stawek operatora www.ferrero.pl serwis.konsumencki@ferrero.com Adres internetowy www.ferrero.pl Kontakt Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Email kontaktowy serwis.konsumencki@ferrero.com Adres zwrotny Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o., ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550 Opłata według stawek operatora www.ferrero.pl serwis.konsumencki@ferrero.com Marka Raffaello Dodatki Smaki / Aromaty Zawiera Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Marka producenta Marka Ferrero Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 300 Rozmiar opakowania 300 Rodzaj opakowania Typ Pudełko Marka standaryzowana Marka Ferrero Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 160 Szerokość na półce 128 Głębokość na półce 128 Waga od dostawcy Waga brutto 395 Telefon kontaktowy 801 550 550 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć Minimum 29 Raffaello