Oliwki nadziewane pastą paprykową. Masa netto: 142 g Masa netto po odsączeniu: 85 g Składniki oliwki, woda, pasta paprykowa 11% (papryka, substancja zagęszczająca: alginian sodu, guma guar; stabilizator: chlorek wapnia; substancja konserwująca: sorbinian potasu), sól morska, regulator kwasowości: kwas mlekowy. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 589 kJ/143 kcal Tłuszcz: 15 g, - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 3 g Węglowodany: 0 g - w tym cukry: 0 g Białko: 0,9 g Sól: 4 g Warunki przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni. Cechy produktu Wyprodukowano w Hiszpanii. Producent/Dystrybutor MEDIFOODS Mińska 25 03-808 Warszawa handlowy@medifoods.pl