Szproty wędzone w oleju roślinnym. • ręcznie układane • naturalnie wędzone • z dzikiego połowu Składniki szprot wędzony 70%, olej rzepakowy 28,6%, sól. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1473 kJ / 356 kcal Tłuszcz: 32 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4 g Węglowodany: 0 g - w tym cukry: 0 g Błonnik 0 g Białko: 17 g Sól: 1,4 g Warunki przechowywania Przechowywać w temp. od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w temp. od 0°C do +6°C, nie dłużej niż 24 godziny. Cechy produktu Ryba - Szprot (Sprattus sprattus), dziko złowiony za pomocą włoka pelagicznego w morzu Bałtyckim, strefa połowu FAO 27 IIID.