Pierogi z kapustą i grzybami. • Ręcznie robione • Bez konserwantów Składniki kapusta kwaszona 35%, mąka pszenna, woda, pieczarki 84%, cebula, olej rzepakowy, sól, przyprawy, margaryna, pieprz. Zawartość farszu: 4%. Zawartość w farszu: kapusty kwaszonej 79%, grzybów 18%. Informacje dla alergików Produkt może zawierać: mleko, jaja, seler. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 647 kJ / 154 kcal Tłuszcz: 3,8 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,68 g Węglowodany: 25 g - w tym cukry: 1,6 g Białko: 4,2 g Sól: 0,6 g Metoda przygotowania Wystarczy podgrzać. Najlepiej wrzucić do wrzącej, lekko osolonej wody. Wyjąć natychmiast po wypłynięciu. Nie gotować. Warunki przechowywania Przechowywać w temp.: 0-6°C. Po otwarciu przechowywać nie dłużej niż 24h.