Kozi jogurt truskawkowy. Składniki mleko kozie pasteryzowane łącznie z laktozą, wsad truskawkowy 15% (truskawki 30%, truskawka z soku zagęszczonego, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, skrobia ryżowa, substancja zagęszczająca pektyna, regulator kwasowości cytrynian wapnia, barwnik karmina), cukier, skrobia ryżowa, żelatyna wieprzowa, białka mleka koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus. Wartości odżywcze wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 387 kJ/92 kcal, tłuszcz 2,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2 g, węglowodany 13 g, w tym cukry 9,5 g, białko 3,5 g, sól 0,09 g. Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.