AnSung TangMyum Zupa błyskawiczna. Składniki Makaron: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, regulator kwasowości: E501, E339, E500; tokoferol w płynie (przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera soję)); przyprawa (maltodekstryna, ekstrakt z czosnku, substancja słodząca: E420;), ekstrakt z zielonej herbaty (oligosacharydy, katechiny, regulator kwasowości: E330); barwnik: E101. Baza do zupy: (hydrolizowane białko roślinne (soja, pszenica), maltodekstryna, sól, ekstrakt z drożdży, czosnek, pieprz czarny, grzyby cukier), sól, cukier, przyprawa (papryka chili, olej z nasion czerwonego pieprzu, czosnek, pieprz czarny), suszone algi, wzmacniacze smaku: EE 627, E631; suszona papryka chili, karmel w proszku (maltodekstryna, barwnik: E150c). Informacje dla alergików Zawiera: pszenicę, soję. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1779 kJ / 423 kcal Białko: 8,2 g Tłuszcz: 14 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7 g Węglowodany: 66 g - w tym cukry: 2,9 g Sól: 4,7 g