PIĄTNICA Twój Smak Puszysty serek śmietankowy z łososiem

PIĄTNICA Twój Smak Puszysty serek śmietankowy z łososiem
3,89zł

Składniki serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana) łosoś wędzony 3 % sól białka mleka naturalny aromat łososia Zalecenia dla alergików Ryba Zawiera Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1004 kJ / 243 kcal Tłuszcz 23 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g Węglowodany 3,0 g w tym cukry 3,0 g Białko 6,0 g Sól 0,90 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1004.00000 Wartość energetyczna (kcal) 243.00000 Tłuszcz (g) 23.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 15.00000 Węglowodany (g) 3.00000 w tym cukry (g) 3.00000 Białko (g) 6.00000 Sól (g) 0.90000 Przechowywanie Nie zamrażać. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +10 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. Warunki przechowywania Min. temp. °C 1 Maks. temp. °C 10 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3, 18-421 Piątnica, Polska tel. +48 86 215 64 00 www.piatnica.com.pl Adres internetowy www.piatnica.com.pl Kontakt Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy Adres kontaktowy ul. Forteczna 3, 18-421 Piątnica, Polska Adres zwrotny Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3, 18-421 Piątnica, Polska tel. +48 86 215 64 00 www.piatnica.com.pl Waga Waga brutto 174 Marka Piątnica Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu Godziny 48 Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 150 Rozmiar opakowania 150 Rodzaj opakowania Typ Kubek Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 5 - PP Nazwa produktu uregulowana prawnie Serek śmietankowy puszysty z łososiem. Spulchniony azotem, termizowany. Marka standaryzowana Marka Piątnica Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania Nie zamrażać Podmarka Podmarka Twój Smak Telefon kontaktowy +48 86 215 64 00 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów

Kup także w