Zalecenia dla alergików Seler Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Jaja Może zawierać Mleko Może zawierać Gorczyca Może zawierać Soja Może zawierać Kraj Zapakowano w Polska Cechy mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Kontakt McCormick Polska S.A. Adres kontaktowy Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Adres zwrotny McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska Waga Waga brutto 22 Marka Kamis Średnia miara Średnia miara (e) Dodatkowe informacje Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 20 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Zapakowano w Polsce Pozostałe informacje FSC - Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350 Rozmiar opakowania 20 Rodzaj opakowania Typ Saszetka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 81 - Papier i tektura/plastik Przepisy Quesadillas z bobem i szynką Serrano Przygotowanie 25 min Gotowanie 7 min Porcje 2 Składniki: 1 czerwona cebula pokrojona w piórka 2 łyżki oliwy 100 g pokrojonej w paski szynki Serrano 500 g ugotowanego bobu 2 łyżeczki ostrej papryki Kamis ½ łyżeczki czosnku granulowanego Kamis 150 g startego żółtego sera 2 tortille 100 ml kwaśnej śmietany 1. Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na oliwie. 2. Dodaj szynkę, bób i smaż 2-3 min, na koniec dopraw ostrą papryką i czosnkiem, lekko wystudź. 3. Dodaj 100 g żółtego sera i dokładnie wymieszaj. 4. W tortownicy lub formie do tarty ułóż placek tortilli, farsz, przykryj drugim plackiem, dokładnie ubij, posyp pozostałym tartym serem. 5. Piecz 7 min w temperaturze 185°C. 6. Przed podaniem pokrój na kawałki, podawaj z kwaśną śmietaną. Nazwa produktu uregulowana prawnie Papryka ostra mielona. Marka standaryzowana Marka Kamis Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich FSC