KROKUS Przecier pomidorowy

KROKUS Przecier pomidorowy
9,70zł
Od KROKUS dostarczony przez KROKUS

Opis produktu - ze świeżych pomidorów a nie z koncentratu - z wyczuwalnym miąższem pomidorów - 32 mg polifenoli na 100 g Składniki pomidory sól Wartości odżywcze w 100 g Wartość energetyczna 174 kJ/42 kcal Tłuszcz 0,3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 9 g - w tym cukry 6 g Białko 1,5 g Sól 0,5 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 174.00000 Wartość energetyczna (kcal) 42.00000 Tłuszcz (g) 0.30000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.00000 Węglowodany (g) 9.00000 w tym cukry (g) 6.00000 Białko (g) 1.50000 Sól (g) 0.50000 Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j. Pająków 25 B 26-704 Przyłęk Adres internetowy www.przetwory.com Kontakt KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j. Adres kontaktowy Pająków 25 B 26-704 Przyłęk Adres zwrotny KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j. Pająków 25 B 26-704 Przyłęk tel. 48 677 50 23 www.przetwory.com Waga Waga brutto 546 Marka Krokus Dodatkowe informacje Dziedzictwo Kulinarne Mazowsze O producencie Krokus Tradycja i natura Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 340 Rozmiar opakowania 340 Rodzaj opakowania Typ Słoik Nazwa produktu uregulowana prawnie Przecier pomidorowy. Produkt pasteryzowany. Marka standaryzowana Marka Krokus Telefon kontaktowy 486775023 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Język produktu Język danych polski Główny język opisu polski

Kup także w

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog