Makaron Udon świeży Makaron świezy Udon - gruby, szeroki na 3mm makaron typu tasiemka. Używany głównie do zup i dań z makaronu na zimno. Popularny dodatek do surówek i dań chińskich, japońskich, tajskich, koreańskich. Nadaje się także do smażenia. Składniki Mąka pszenna 64%, woda, modyfikowana skrobia z manioku, sól, kwas: kwas mleczny, kwas octowy, lakton kwas glukonowego, kwas jabłkowy, regulator kwasowości: mleczan sodu, jabłczan sodu. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 583 kJ / 137 kcal Tłuszcz <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g Węglowodany 28 g w tym cukry <0,5 g Białko 4,9 g Sól 0,28 g Warunki przechowywania Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Producent/Dystrybutor KK Polska Sp. z o. o. Ul. Bolesława Krzywoustego 6 81-035 Gdynia