Składniki kapary ocet winny sól Wartości odżywcze średnie wartości odżywcze na 100 g odsączonego produktu Wartość energetyczna 161 kJ/39 kcal Tłuszcz 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g Węglowodany 4,1 g w tym cukry 1,1 g Błonnik 3,3 g Białko 2,0 g Sól 4,6 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 161.00000 Wartość energetyczna (kcal) 39.00000 Tłuszcz (g) 0.80000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.20000 Węglowodany (g) 4.10000 w tym cukry (g) 1.10000 Błonnik (g) 3.30000 Białko (g) 2.00000 Sól (g) 4.60000 Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła oraz światła. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta PONTI S.p.A. Via E. Ferrari, 7 28074 Ghemme (NO) Włochy Adres internetowy www.indexfood.pl Adres dystrybutora Index Food Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń www.indexfood.pl Kontakt Index Food Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. Adres kontaktowy ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń Adres zwrotny Index Food Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. ul. Jana III Sobieskiego 98, 62-030 Luboń www.indexfood.pl Waga Waga brutto 196 Marka Ponti Średnia miara Średnia miara (e) Liczba jednostek Liczba jednostek 95 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 95 Masa po odsączeniu 55 Rozmiar opakowania 95 Rodzaj opakowania Typ Słoik Nazwa produktu uregulowana prawnie Kapary w occie winnym. Marka standaryzowana Marka Ponti Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Jednostka masy po odsączeniu (specyficzna) Gramów