Składniki mięso wieprzowe z szynki (100 g produktu otrzymano ze 105 g mięsa z szynki) sól ekstrakt drożdżowy przyprawy (zawierają gorczycę) ekstrakty przypraw przeciwutleniacz: kwas askorbinowy substancja konserwująca: azotyn sodu osłonka kolagenowa wołowa Zalecenia dla alergików Jęczmień Może zawierać Seler Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Mleko Może zawierać Gorczyca Zawiera Soja Może zawierać Pszenica Może zawierać Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1416 kJ / 342 kcal Tłuszcz 30 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g Węglowodany 1,0 g - w tym cukry 0,5 g Białko 17 g Sól 2,5 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1416.00000 Wartość energetyczna (kcal) 342.00000 Tłuszcz (g) 30.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 12.00000 Węglowodany (g) 1.00000 w tym cukry (g) 0.50000 Białko (g) 17.00000 Sól (g) 2.50000 Kraj Country of Origin Poland Cechy produkowane w Polsce 100 g produktu ze 105 g mięsa z szynki Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Animex Foods sp. z o.o., ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, www.morliny.pl Oddział w Starachowicach, ul. Krańcowa 4, 27-200 Starachowice, Poland Adres internetowy www.morliny.pl Kontakt Animex Foods sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa Adres zwrotny Animex Foods sp. z o.o., ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, www.morliny.pl Marka Morliny O marce Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu Godziny 48 Dodatki Przeciwutleniacze Zawiera konserwanty Zawiera Format oznakowania alergenów Tłusty druk Podkreślenie Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 240 Pozostałe informacje Pakowano w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 240 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Frankfurterki. Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, w jadalnej osłonce wołowej. Marka standaryzowana Marka Morliny Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania Pakowane w atmosferze ochronnej Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 208 Szerokość na półce 138 Głębokość na półce 23 Waga od dostawcy Waga brutto 270 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu