Tarty twardy ser dojrzewający to wygoda i smak w jednym. Wyraziste nuty w połączeniu z wartościami odżywczymi stanowią idealny dodatek w codziennej diecie. Pyszne wiórki możecie dodawać do wielu potraw, eksperymentując i tworząc nowe połączenia smakowe - nie tylko w daniach kuchni włoskiej. Parmigiano reggiano to dar natury w czystej postaci. W składzie produktu znajdziecie jedynie surowe mleko krowie, sól oraz podpuszczkę - wszelkim konserwantom i sztucznym dodatkom mówimy twarde i zdecydowane "nie"! Ser Castelli świetnie sprawdzi się w Waszej kuchni jako dodatek do wielu smakowitych dań, takich jak: Lasagne po bolońsku z cukinią i parmezanem Krem ze szparagów z parmezanem Kurczak po neapolitańsku Kraj pochodzenia: Włochy Składniki Surowe mleko krowie, sól, podpuszczka. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość odżywcza (kJ) 1682 Wartość odżywcza (kcal) 402 Tłuszcz 30 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20 Węglowodany 0 w tym cukry 0 Białko 32 Sól 1.6