Składniki mąka pszenna makaronowa pasteryzowana masa jajeczna (18 %) przyprawa-kurkuma Zalecenia dla alergików Jaja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1540 kJ / 363 kcal Tłuszcz 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g Węglowodany 70,9 g w tym cukry 3,4 g Błonnik 3,1 g Białko 13,0 g Sól 0,062 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1540.00000 Wartość energetyczna (kcal) 363.00000 Tłuszcz (g) 2.40000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.90000 Węglowodany (g) 70.90000 w tym cukry (g) 3.40000 Błonnik (g) 3.10000 Białko (g) 13.00000 Sól (g) 0.06200 Kraj Kraj pochodzenia Polska Przechowywanie Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl Adres internetowy www.asbabuni.pl Kontakt AS BABUNI Sp. z o.o. Adres zwrotny AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl Waga Waga brutto 258 Marka AS BABUNI Format oznakowania alergenów Tłusty druk Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu (2 porcje). Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 4-6 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego! O producencie Firma Rodzinna Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 250 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Polsce Rozmiar opakowania 250 Rodzaj opakowania Typ Torebka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 5 - PP Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron 4-jajeczny łezki. Marka standaryzowana Marka As - Babuni Telefon kontaktowy 81 756 43 43 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć 5 porcji Liczba użyć Liczba czynności użycia Porcje 5