Lunch greckie z serem i sosem vinegrette Sezonowa kompozycja ciętych warzyw - kapusty pekińskiej, rumianej papryki, soczystego groszku i złocistej kukurydzy - w towarzystwie sera wytwarzanego wg. tradycji śródziemnomorskiej, zanurzonego w sosie vinegret. Składniki Sezonowa kompozycja warzyw w zmiennych proporcjach 77% (kapusta pekińska, kapusta biała, kukurydza, ogórek zielony, marchew, groszek, papryka, pomidor koktajlowy), sos vinegrette 13% [woda, olej rzepakowy, gorczyca, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, cukier, stabilizatory (guma guar, guma ksantanowa, guma tara), przyprawy], ser miękki solankowy 10% (mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: E575). Informacje dla alergików Produkt może zawierać: jaja, soję, seler, sezam, orzechy oraz ryby. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 682 kJ / 165 kcal Tłuszcz 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,5 g Węglowodany 6,2 g w tym cukry 2,7 g Białko 2,3 g Sól 0,56 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. Producent/Dystrybutor Świeże i Zielone Sp. z o.o. Sp.k. ul. Śremska 29 62-035 Kórnik Tel. +48 61 819 00 41 Fax +48 61 819 09 41 e-mail: biuro@surowki.pl