Składniki 35 % opiekane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) (30 % śledź, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy) woda cukier 4,4 % koncentrat pomidorowy 3,2 % marchew 3,2 % cebula 3,2 % papryka czerwona sól ocet spirytusowy przyprawy (czosnek, 0,4 % płatki chili, imbir, słodka papryka) skrobia ekstrakt słodkiej papryki regulator kwasowości (kwas mlekowy) substancja zagęszczająca (guma ksantanowa) substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu) Zalecenia dla alergików Seler Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Skorupiaki Może zawierać Jaja Może zawierać Ryba Zawiera Mleko Może zawierać Gorczyca Może zawierać Soja Może zawierać Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu: Energia (kJ/kcal) 744/178 Tłuszcz (g) 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1,8 g Węglowodany (g) 18,4 g w tym cukry (g) 15,1 g Białko (g) 6,3 g Sól (g) 1,7 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 744.00000 Wartość energetyczna (kcal) 178.00000 Tłuszcz (g) 8.30000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1.80000 Węglowodany (g) 18.40000 w tym cukry (g) 15.10000 Białko (g) 6.30000 Sól (g) 1.70000 Przygotowanie i stosowanie Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 7 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska Kontakt Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k. Adres kontaktowy ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska Adres zwrotny Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska Waga Waga brutto 114 Marka Lisner Format oznakowania alergenów Tłusty druk Podkreślenie Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 100 Rozmiar opakowania 100 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Panierowane, smażone, krojone filety śledziowe bez skóry w słodko-pikantnym sosie warzywnym. Marka standaryzowana Marka Lisner Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania Gotowe do spożycia Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów