Składniki mleko sól bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko) podpuszczka mikrobiologiczna Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze w 100 g wartość energetyczna 1528 kJ/ 367 kcal tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g węglowodany 0 g w tym cukry 0 g białko 33 g sól 2,0 g wapń 1077 mg (RWS* 135%) *RWS referencyjne wartości spożycia (8400 kJ/2000 kcal) Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1528.00000 Wartość energetyczna (kcal) 367.00000 Tłuszcz (g) 26.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 18.00000 Węglowodany (g) 0.00000 w tym cukry (g) 0.00000 Białko (g) 33.00000 Sól (g) 2.00000 Wapń (mg) 1077.00000 Kraj Kraj pochodzenia Litwa Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C Warunki przechowywania Min. temp. °C 0 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta AB Zemaitijos Pienas, ul. Sedos 35, 87101 Telšiai Litwa info@zpienas.lt Telefon 8-444-22201 www.dziugashouse.pl Adres internetowy www.dziugashouse.pl Kontakt AB Zemaitijos Pienas Adres kontaktowy ul. Sedos 35, 87101 Telšiai Litwa Email kontaktowy info@zpienas.lt Adres zwrotny AB Zemaitijos Pienas, ul. Sedos 35, 87101 Telšiai Litwa info@zpienas.lt Telefon 8-444-22201 www.dziugashouse.pl Waga Waga brutto 40 Marka Džiugas Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 40 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Kraj pochodzenia - Litwa. Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 40 Rodzaj opakowania Typ Saszetka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 7 - Inne (Tworzywa sztuczne) Nazwa produktu uregulowana prawnie Twardy ser podpuszczkowy dojrzewający 24 miesiące, tarty. Marka standaryzowana Marka Džiugas Telefon kontaktowy 8-444-22201 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Chronione oznaczenie geograficzne