Gołąbki są tradycyjnym daniem kuchni polskiej, a o ich smaku decydują odpowiednie proporcje składników o sprawdzonej jakości. Przyrządzamy je według domowej receptury, dlatego farsz przygotowujemy z mielonej wieprzowiny, mieszanki ryżu i kaszy jęczmiennej, smażonej cebulki oraz bukietu przypraw. Rolki farszu zawijane są w liście słodkiej kapusty, obgotowywane i szczelnie pakowane. Robione ręcznie bez dodanych konserwantów. Nie zawiera konserwantów. Jest gotowy do spożycia. Produkt należy przechowywać w lodówce. Składniki Kapusta biała, ryż biały, kasza jęczmienna, mięso wieprzowe mielone 20%, cebula, przyprawy, olej rzepakowy, sól, pieprz, czosnek. Zawartość mięsa w farszu 30%. Informacje dla alergików Produkt może zawierać: pszenicę, mleko, jaja, seler. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 835 kJ / 198 kcal Tłuszcz 3,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 g Węglowodany 32 g w tym cukry 2,3 g Białko 7,2 g Sól 0,13 g Metoda przygotowania Produkt gotowy do spożycia, wystarczy podgrzać. Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze do 6ºC. Producent/Dystrybutor Kuchnia Brawaty Sp.j. ul. Orzeszkowej 5 38-500 Sanok tel./fax. 71 798 09 20 biuro@kuchniabrawaty.pl www.kuchniabrawaty.pl