Składniki mleko pasteryzowane śmietanka (z mleka) sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna kultury pleśniowe Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1779 kJ/431 kcal Tłuszcz 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 27 g Węglowodany <0,5 g w tym cukry <0,5 g Białko 13 g Sól 1,6 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1779.00000 Wartość energetyczna (kcal) 431.00000 Tłuszcz (g) 42.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 27.00000 Węglowodany (g) 0.50000 w tym cukry (g) 0.50000 Białko (g) 13.00000 Sól (g) 1.60000 Kraj Kraj pochodzenia Dania Przechowywanie Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres internetowy www.castellocheese.com Kontakt Arla Foods SA Adres kontaktowy ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres zwrotny Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Waga Waga brutto 156 Marka Castello Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 150 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Danii. Rozmiar opakowania 150 Rodzaj opakowania Typ Pudełko Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni. Marka standaryzowana Marka Castello Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów