Składniki mleko sól bakterie fermentacji mlekowej podpuszczka mikrobiologiczna Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1157 kJ/278 kcal Tłuszcz 20 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g Węglowodany <0,5 g - w tym cukry <0,5 g Białko 24 g Sól 1,4 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1157.00000 Wartość energetyczna (kcal) 278.00000 Tłuszcz (g) 20.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 14.00000 Węglowodany (g) 3 < 0.50000 w tym cukry (g) 3 < 0.50000 Białko (g) 24.00000 Sól (g) 1.40000 Kraj Kraj pochodzenia Polska Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa Polska Adres internetowy www.ilgustoitaliano.pl Kontakt Lactalis Polska Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa Email kontaktowy jakosc@lactalis.pl Adres zwrotny Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7 02-604 Warszawa Polska www.ilgustoitaliano.pl Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl Waga Waga brutto 314 Marka Galbani Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 300 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Polsce. Pozostałe informacje Pakowano w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 300 Rodzaj opakowania Typ Zgrzewane Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser Mozzarella - Ser podpuszczkowy, niedojrzewający, półtłusty. Marka standaryzowana Marka Galbani Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Język produktu Język danych polski Główny język opisu polski