SERENADA Rolada podlaska Intensywny aromat Rolady Podlaskiej nie pozostawia wątpliwości, że to ser poddany długiemu procesowi wędzenia. To natomiast bezpośrednio wpływa na wyraźny, wędzony smak sera, który podczas jedzenia rozwija się w lekko pikantną stronę. Jest to ser parzony, półtłusty, wędzony dymem z drewna. Jego receptura opiera się na zweryfikowanej, wysokiej jakości mleka, BEZ GMO z mleka od krów karmionych paszami bez gmo. Nie posiada substancji konserwujących i polecany jest na kanapki i do sałatek. Składniki Mleko, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca: lizozym z białka jaja kurzego, barwnik: annato, suszony czosnek, pieprz. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1224 kJ / 294 kcal Tłuszcz 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g Węglowodany 1,3 g w tym cukry 0 g Białko 25 g Sól 1,5 g Warunki przechowywania Przechwywać w temperaturze od 1 do 6°C. Spożyć w ciągu 3 dni od daty zapakowania. Producent/Dystrybutor Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek ul. Gen. F. Kleeberga 12 21-300 Radzyń Podlaski