Składniki makaron (61 %) (semolina z PSZENICY durum, mąka PSZENNA) mąka PSZENNA odtłuszczone MLEKO w proszku skrobia SER topiony (3,8 %) [w tym SER pleśniowy typu Blue cheese, twardy, Crescenza; preparat serwatkowy (z MLEKA)] tłuszcz palmowy SER topiony (2 %) [w tym SER mozzarella; preparat serwatkowy (z MLEKA)] kremowy SER w proszku (0,9 %) aromaty (w tym MLEKO) sól SER topiony (0,8 %) [w tym SER pleśniowy, preparat serwatkowy (z MLEKA)] mineralna sól potasowa sól jodowana cebula syrop glukozowy czosnek pieprz kurkuma korzeń pietruszki białka MLEKA szczypiorek ekstrakt drożdżowy Zalecenia dla alergików Seler Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Jaja Może zawierać Mleko Zawiera Gorczyca Może zawierać Sezam Może zawierać Soja Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza przygotowanego dania 100 g Wartość odżywcza przygotowanego dania 1 porcji** dania %* w porcji** Energia 440 kJ 1083 kJ 13 % Energia 105 kcal 259 kcal 13 % Tłuszcz 2,0 g 5,0 g 7 % w tym kwasy nasycone 1,1 g 2,7 g 14 % Węglowodany 18 g 44 g 17 % w tym cukry 2,0 g 5,0 g 6 % Błonnik 0,6 g 1,4 g Białko 3,7 g 9,2 g 18 % Sól 0,57 g 1,4 g 23 % *% referencyjne wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłych (8400 kJ / 2000 kcal). **Opakowanie pozwala na przygotowanie 1 porcji produktu - 246 g. Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość odżywcza przygotowanego dania 100 g Wartość odżywcza przygotowanego dania 1 porcji dania Wartość energetyczna (kJ) 440.00000 1083.00000 Wartość energetyczna (kcal) 105.00000 259.00000 Tłuszcz (g) 2.00000 5.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1.10000 2.70000 Węglowodany (g) 18.00000 44.00000 w tym cukry (g) 2.00000 5.00000 Błonnik (g) 0.60000 1.40000 Białko (g) 3.70000 9.20000 Sól (g) 0.57000 1.40000 Cechy wysokiej jakości składniki Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania: 1. Zalej porcję wrzątkiem do poziomu oznaczonego wewnątrz kubka. 2. Dokładnie wymieszaj. 3. Przykryj wieczkiem i odstaw. Gotowe do spożycia po ok. 5 min. Przechowywanie Najlepiej spożyć przed końcem: patrz spód opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Unilever Polska Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Polska Infolinia: 801 109 387 Kontakt Unilever Polska Sp. z o.o. Adres kontaktowy Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Polska Adres zwrotny Unilever Polska Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Polska Infolinia: 801 109 387 Marka Knorr Dodatki Smaki / Aromaty Zawiera Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy Zawiera Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wielkie litery Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 66 Rozmiar opakowania 66 Rodzaj opakowania Typ Kubek Informacje o recyklingu Kubek Nadające się do recyklingu Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron z sosem 4 sery. Marka standaryzowana Marka Knorr Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 100 Szerokość na półce 95 Głębokość na półce 95 Waga od dostawcy Waga brutto 80 Telefon kontaktowy Infolinia: 801 109 387 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć Opakowanie pozwala na przygotowanie 1 porcji produktu - 246 g. Logotypy stron trzecich - pozostały tekst Zerwij etykietę aby ułatwić recykling. Liczba użyć Liczba czynności użycia Porcje 1