Składniki mąka pszenna makaronowa przyprawa - kurkuma Zalecenia dla alergików Jaja Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1507 kJ / 355 kcal Tłuszcz 1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g Węglowodany 75,0 g w tym cukry 3,7 g Błonnik 2,9 g Białko 10,1 g Sól 0,0058 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1507.00000 Wartość energetyczna (kcal) 355.00000 Tłuszcz (g) 1.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.40000 Węglowodany (g) 75.00000 w tym cukry (g) 3.70000 Błonnik (g) 2.90000 Białko (g) 10.10000 Sól (g) 0.00580 Kraj Kraj pochodzenia Polska Przechowywanie Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl Adres internetowy www.asbabuni.pl Kontakt AS BABUNI Sp. z o.o. Adres kontaktowy 21-025 Niemce, ul. Różana 37 Adres zwrotny AS BABUNI Sp. z o.o. 21-025 Niemce, ul. Różana 37 tel.: 81 756 43 43 www.asbabuni.pl Waga Waga brutto 1136 Marka As-Babuni Format oznakowania alergenów Tłusty druk Instrukcje dotyczące przyrządzenia Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia 1. Zagotuj 1 l wody z 2 g soli. 2. Wsyp 100 g makaronu (2 porcje). Zamieszaj i gotuj w zależności od preferencji ok. 3-5 minut. 3. Odcedź i przelej zimną wodą. Smacznego! O producencie Firma Rodzinna Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 1 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano w Polsce Rozmiar opakowania 1 Rodzaj opakowania Typ Torebka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 5 - PP Nazwa produktu uregulowana prawnie Makaron wstążki. Marka standaryzowana Marka As-Babuni Telefon kontaktowy 81 756 43 43 Jednostka (tekst opisowy) kg Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Kilogramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć 20 porcji Liczba użyć Liczba czynności użycia Porcje 20