Składniki czekolada MLECZNA 40% (cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina) cukier MLEKO odtłuszczone w proszku (18%) olej palmowy MASŁO odwodnione emulgator: lecytyny (SOJA) wanilina Składniki mleka: 33% - Składniki kakao: 13% Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Soja Zawiera Wartości odżywcze Średnia wartość odżywcza 100 g Batonik (21 g) %* batonik Wartość energetyczna (energia) (kJ/kcal) 2360 / 566 496 / 119 6 Tłuszcz (g) 35 7,4 11 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 22,6 4,7 24 Węglowodany (g) 53,5 11,2 4 w tym cukry (g) 53,3 11,2 12 Białko (g) 8,7 1,8 4 Sól (g) 0,313 0,066 1 *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) Obliczona wartość odżywcza na 100g batonik (21 g) Wartość energetyczna (kJ) 2360.00000 496.00000 Wartość energetyczna (kcal) 566.00000 119.00000 Tłuszcz (g) 35.00000 7.40000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 22.60000 4.70000 Węglowodany (g) 53.50000 11.20000 w tym cukry (g) 53.30000 11.20000 Białko (g) 8.70000 1.80000 Sól (g) 0.31300 0.06600 Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o., ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Kontakt Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Wiertnicza 126 02-952 Warszawa Adres zwrotny Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o., ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Marka Kinder Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wielkie litery Średnia miara Średnia miara (e) Opakowanie logistyczne GTIN 04008400224008 Liczba jednostek Liczba jednostek 2 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 21 Rozmiar opakowania 21 Rodzaj opakowania Typ Saszetka Nazwa produktu uregulowana prawnie Batonik z mlecznej czekolady z nadzieniem mlecznym (60%). Marka standaryzowana Marka Kinder Podmarka Podmarka Chocolate Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 47 Szerokość na półce 140 Głębokość na półce 12 Waga od dostawcy Waga brutto 50 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Liczba użyć Liczba czynności użycia sztuk/sztuki 2