Składniki suszony kokos (25,5 %) tłuszcze roślinne (palmowy, shea) cukier MIGDAŁ (8 %) MLEKO odtłuszczone w proszku SERWATKA w proszku mąka PSZENNA skrobia z tapioki aromaty emulgator: lecytyny (SOJA) substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu) sól Zalecenia dla alergików Migdały Zawiera Mleko Zawiera Soja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza (100 g): Wartość energetyczna (energia) 2600 kJ / 627 kcal Tłuszcz 48,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 29,5 g Węglowodany 38,6 g w tym cukry 33,6 g Białko 7,4 g Sól 0,267 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 2600.00000 Wartość energetyczna (kcal) 627.00000 Tłuszcz (g) 48.30000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 29.50000 Węglowodany (g) 38.60000 w tym cukry (g) 33.60000 Białko (g) 7.40000 Sól (g) 0.26700 Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o., ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550 Opłata według stawek operatora www.ferrero.pl serwis.konsumencki@ferrero.com Adres internetowy www.ferrero.pl Kontakt Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Email kontaktowy serwis.konsumencki@ferrero.com Adres zwrotny Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o., ul. Wiertnicza 126, 02-952 Warszawa Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550 Opłata według stawek operatora www.ferrero.pl serwis.konsumencki@ferrero.com Marka Raffaello Dodatki Smaki / Aromaty Zawiera Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wielkie litery Średnia miara Średnia miara (e) Marka producenta Marka Ferrero Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 230 Rozmiar opakowania 230 Rodzaj opakowania Typ Pudełko Marka standaryzowana Marka Raffaello Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 150 Szerokość na półce 138 Głębokość na półce 99 Waga od dostawcy Waga brutto 283 Telefon kontaktowy Infolinia Ferrero w Polsce 801 550 550 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć minimum 22 Raffaello