AGRISICILIA Sycylijski dżem z czerwonych pomarańczy Składniki cukier, czerwone pomarańcze z Sycylii „Arancia Rossa di Sicilia I.G.P” ze skórką*, substancja żelująca: pektyna owocowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy *zawartość owoców min. 45g na 100g konfitury Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1069 kJ / 252 kcal Tłuszcz 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 60 g w tym cukry 59 g Białko 0,6 g Sól 0 g Warunki przechowywania Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4°C do 14 dni Producent/Dystrybutor Imprt. Poczta Kwiatowa Sp. z o. o. Sp. J. ul. Corazziego 2 00-087 Warszawa Inne informacje Kraj pochodzenia: Włochy/Sycylia