Opis produktu Praliny w czterech smakach: smak karmelowy, orzechowy, mleczny, kakaowy Składniki cukier tłuszcz roślinny palmowy tłuszcz kakaowy mleko w proszku odtłuszczone 8% mleko w proszku pełne 6% serwatka w proszku (z mleka) miazga kakaowa maślanka w proszku (z mleka) kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,8% mąka pszenna miazga z orzechów laskowych 0,9% kakao 0,6% glukoza emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476 tłuszcz mleczny aromaty sól Czekolada - masa kakaowa minimum 43% Zalecenia dla alergików Migdały Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Orzechy laskowe Zawiera Mleko Zawiera Orzeszki ziemne Może zawierać Soja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze w 100 g produktu energia 2343 kJ / 562 kcal tłuszcz w tym 36 g - kwasy nasycone 20 g węglowodany w tym 53 g - cukry 50 g błonnik 1,9 g białko 7,8 g sól 0,30 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 2343.00000 Wartość energetyczna (kcal) 562.00000 Tłuszcz (g) 36.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 20.00000 Węglowodany (g) 53.00000 w tym cukry (g) 50.00000 Błonnik (g) 1.90000 Białko (g) 7.80000 Sól (g) 0.30000 Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Vobro sp. z o.o. sp.k. ul. Podgórna 78, PL 87-300 Brodnica www.vobro.pl Adres internetowy www.vobro.pl Kontakt Vobro sp. z o.o. sp.k. Adres kontaktowy ul. Podgórna 78, PL 87-300 Brodnica Adres zwrotny Vobro sp. z o.o. sp.k. ul. Podgórna 78, PL 87-300 Brodnica www.vobro.pl Waga Waga brutto 286 Marka Vobro Format oznakowania alergenów Tłusty druk Italiki Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 185 Rozmiar opakowania 185 Rodzaj opakowania Typ Pudełko Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 21 - Tektura płaska Nazwa produktu uregulowana prawnie Praliny z białej czekolady (34%) i czekolady (9%) nadziewane kremem (57%) o smaku karmelowym, orzechowym, mlecznym i kakaowym. Marka standaryzowana Marka Vobro Podmarka Podmarka Frutti di Mare Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów