Składniki mleko pasteryzowane sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna barwnik annato Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1406 kJ / 338 kcal Tłuszcz 26,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,0 g Węglowodany 0,5 g w tym cukry 0,5 g Białko 25,0 g Sól 1,4 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1406.00000 Wartość energetyczna (kcal) 338.00000 Tłuszcz (g) 26.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 17.00000 Węglowodany (g) 0.50000 w tym cukry (g) 0.50000 Białko (g) 25.00000 Sól (g) 1.40000 Kraj Kraj pochodzenia Dania Cechy bez stabilizatorów bogaty w wapń Przechowywanie Przechowywać w temperaturze +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta ARLA FOODS SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Kontakt ARLA FOODS SA Adres kontaktowy ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres zwrotny ARLA FOODS SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Waga Waga brutto 180 Marka Arla Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 150 Oświadczenia żywieniowe bogaty w wapń Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Pochodzenie sera: Dania Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 150 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser pełnotłusty dojrzewający. Marka standaryzowana Marka Arla Podmarka Podmarka Port Salut Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów