Składniki mleko pasteryzowane sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze produktu (w 100 g): Wartość energetyczna 1746 kJ/422 kcal Tłuszcz 38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24 g Węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,1 g Białko 19 g Sól 2 g Wapń: 568 mg (71% RWS*) Witamina B12: 1,38 µg (55% RWS*) *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1746.00000 Wartość energetyczna (kcal) 422.00000 Tłuszcz (g) 38.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 24.00000 Węglowodany (g) 0.10000 w tym cukry (g) 0.10000 Białko (g) 19.00000 Sól (g) 2.00000 Witamina B12 (µg) 1.38000 Wapń (mg) 568.00000 Przechowywanie Temperatura przechowywania: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Wyprodukowano dla Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo przez Arla Foods amba, DK-8260, Viby J. Kontakt Arla Foods S.A. Adres kontaktowy ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres zwrotny Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Marka Arla Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Opakowanie logistyczne GTIN 05711953013164 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 150 Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 150 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser śmietankowy, dojrzewający (60% tłuszczu w suchej masie). Chronione Oznaczenie Geograficzne. Marka standaryzowana Marka Arla Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 180 Szerokość na półce 156 Głębokość na półce 19 Waga od dostawcy Waga brutto 171 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Green Dot Chronione oznaczenie geograficzne