Składniki mleko pasteryzowane sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze produktu (w 100 g): Wartość energetyczna 1416 kJ/341 kcal Tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g Węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,1 g Białko 26 g Sól 1,7 g Wapń: 769 mg (96% RWS*) Witamina B12: 1,38 µg (55% RWS*) *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1416.00000 Wartość energetyczna (kcal) 341.00000 Tłuszcz (g) 26.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 17.00000 Węglowodany (g) 0.10000 w tym cukry (g) 0.10000 Białko (g) 26.00000 Sól (g) 1.70000 Witamina B12 (µg) 1.38000 Wapń (mg) 769.00000 Przechowywanie Temperatura przechowywania: 2-8°C. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Wyprodukowano dla Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo przez Arla Foods amba, DK-8260, Viby J. www.arla.com Adres internetowy www.arla.com Kontakt Arla Foods S.A. Adres kontaktowy ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo Adres zwrotny Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo www.arla.com Marka Arla Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Opakowanie logistyczne GTIN 05711953027260 Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 150 Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 150 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser pełnotłusty, dojrzewający (45% tłuszczu w suchej masie). Chronione Oznaczenie Geograficzne. Marka standaryzowana Marka Arla Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 180 Szerokość na półce 156 Głębokość na półce 19 Waga od dostawcy Waga brutto 171 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Green Dot Chronione oznaczenie geograficzne