BELL Prosciutto di Parma Prosciutto di Parma to popularna szynka parmeńska, dojrzewająca w regionach Parmy we Włoszech pod okiem Consorzio del Prosciutto di Parma. Stowarzyszenie to ściśle kontroluje cały proces produkcji. Charakteryzuje się niską zawartością soli, w porównaniu do innych szynek dojrzewających. Składniki 100g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego. Mięso wieprzowe, sól. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1051 kJ / 252 kcal Tłuszcz 16 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4 g Węglowodany <1 g w tym cukry 0,2 g Białko 26 g Sól 5,5 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Producent/Dystrybutor Bell Polska Sp. z o.o. ul. Mokra 11 32-005 Niepołomice