Ekologiczny napój na bazie fermentowanej herbaty i soków z polskich owoców, naturalny probiotyk i źródło witamin z eko sokiem z winogron. Komucha to mocny i zdecydowany smak, oryginalna receptura, własna produkcja i ekologiczne składniki. Każda butelka zawiera miliony dobroczynnych bakterii, które wspomagają nasz układ odpornościowy i zaspokajają pragnienie w upalne dni. Opakowanie: butelka szklana 330 ml. Składniki 70% kombucha (woda strukturyzowana, zaczyn herbaciany*, cukier trzcinowy*, konsorcjum mikroorganizmów – kombucha, 0,5% zielona herbata*, 0,5% pokrzywa), 30% sok z winogron*. *składniki pochodzące z ekologicznych upraw. Wartości odżywcze w 100 ml produktu: Wartość energetyczna 88,2 kJ / 21 kcal Tłuszcz <0,1 g w tym kwasy nasycone <0,1 g Węglowodany 5,0 g w tym cukry 5,0 g Białko 0,5 g Sól 0,0 g Warunki przechowywania Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Producent/Dystrybutor Charsznickie Pola Natury Sp. z o.o. Spółka komandytowa ul. Józefa Marcika 4 30-443 Kraków tel. 505 649 974 tel. 603 592 276 biuro@chpn.pl Inne informacje Pojawienie się osadu i żelu jest naturalną kolonią grzyba harbacianego. Ze względu na naturalne składniki kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się różnić.