Składniki mleko sól bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko) podpuszczka mikrobiologiczna Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1486 kJ/ 357 kcal Tłuszcz 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g Węglowodany 0 g w tym cukry 0 g Białko 33 g Sól 2,0 g Wapń 1077 mg (135 %)* * RWS - referencyjne wartości spożycia (8400/ 2000 kcal). Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1486.00000 Wartość energetyczna (kcal) 357.00000 Tłuszcz (g) 25.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 18.00000 Węglowodany (g) 0.00000 w tym cukry (g) 0.00000 Białko (g) 33.00000 Sól (g) 2.00000 Wapń (mg) 1077.00000 Kraj Kraj pochodzenia Litwa Przechowywanie Spożyć w ciągu 3 dni Przechowywać w temperaturze (0° ÷ +6°)C. Warunki przechowywania Min. temp. °C 0 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta AB „Žemaitijos pienas", Sedos g. 35, Telšiai, Litwa quality@zpienas.lt Kontakt AB „Žemaitijos Pienas", Adres kontaktowy Sedos g. 35, Telšiai Litwa Email kontaktowy quality@zpienas.lt Adres zwrotny AB „Žemaitijos pienas", Sedos g. 35, Telšiai, Litwa quality@zpienas.lt Marka Džiugas Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu dzień/dni 3 Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 100 Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 100 Rodzaj opakowania Typ Torebka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 7 - Inne (Tworzywa sztuczne) Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser twardy podpuszczkowy dojrzewający, płatki. Marka standaryzowana Marka Džiugas Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 185 Szerokość na półce 150 Głębokość na półce 30 Waga od dostawcy Waga brutto 100 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów