Składniki mleko surowe sól podpuszczka substancja konserwująca - lizozym (z jaj) Zalecenia dla alergików Jaja Zawiera Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna 1654 kJ Wartość energetyczna 398 kcal Tłuszcz 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 18 g Węglowodany 0 g w tym cukry 0 g Białko 33 g Sól 1,5 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1654.00000 Wartość energetyczna (kcal) 398.00000 Tłuszcz (g) 29.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 18.00000 Węglowodany (g) 0.00000 w tym cukry (g) 0.00000 Białko (g) 33.00000 Sól (g) 1.50000 Kraj Kraj pochodzenia Włochy Przechowywanie Najlepiej spożyć przed: data i numer partii z tyłu opakowania. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +6 °C Warunki przechowywania Min. temp. °C 4 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.galbani.pl Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl Adres internetowy www.galbani.pl Kontakt Lactalis Polska Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Email kontaktowy jakosc@lactalis.pl Adres zwrotny Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.galbani.pl Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl Waga Waga brutto 108 Marka Galbani Dodatki konserwanty Zawiera Format oznakowania alergenów Tłusty druk Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 100 Rozmiar opakowania 100 Rodzaj opakowania Typ Opakowanie Nazwa produktu uregulowana prawnie Grana Padano ChNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia). Ser bardzo twardy, dojrzewający, z mleka surowego, pakowany w atmosferze ochronnej. Marka standaryzowana Marka Galbani Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania Pakowane w atmosferze ochronnej Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu Chroniona nazwa pochodzenia produktu