Opis produktu Panierka Panko ma lekką i delikatną teksturę, która sprawia, że panierowane nią produkty stają się bardziej chrupiące. Struktura Panko sprawia, że potrawa chłonie podczas smażenia znacznie mniej oleju, co zdecydowanie wpływa na poprawę walorów smakowych potrawy. Służy do panierowania mięs, ryb, owoców morza, serów oraz warzyw. Składniki mąka pszenna woda drożdże sól Zalecenia dla alergików Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g produktu Wartość energetyczna 1576 kJ/ 372 kcal Tłuszcz 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 74 g w tym cukry 3,5 g Błonnik 2,4 g Białko 14 g Sól 0,4 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1576.00000 Wartość energetyczna (kcal) 372.00000 Tłuszcz (g) 1.60000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.60000 Węglowodany (g) 74.00000 w tym cukry (g) 3.50000 Błonnik (g) 2.40000 Białko (g) 14.00000 Sól (g) 0.40000 Cechy odpowiedni dla wegan Przechowywanie Przechowywać w suchym miejscu z dala od promieni słonecznych. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres internetowy www.pamapol.pl Kontakt Pamapol S.A. Adres kontaktowy 97-438 Rusiec ul. Wieluńska 2 Adres zwrotny Podmiot odpowiedzialny: Pamapol S.A. 97-438 Rusiec ul. Wieluńska 2 www.pamapol.pl Waga Waga brutto 208 Marka Goong Format oznakowania alergenów Tłusty druk Informacje dot. stylu życia Produkt odpowiedni dla wegan Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 200 Rozmiar opakowania 200 Rodzaj opakowania Typ Torebka Przepisy Sposób przyrządzania: 1. Wymieszać mąkę z jajkiem i wodą (konsystencja ciasta naleśnikowego) 2. W tak przygotowanym cieście zanurzyć produkt panierowany 3. Dokładnie obtoczyć w bułce tartej Panko 4. Smażyć na patelni lub w głębokim tłuszczu Smacznego! Nazwa produktu uregulowana prawnie Panko bułka tarta typu japońskiego. Marka standaryzowana Marka Goong Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów