HALLS Mieszanka cukierków o smaku owocowym

HALLS Mieszanka cukierków o smaku owocowym
2,49zł

Opis produktu Opakowanie może zawierać do 3 smaków (owoców leśnych, limonki, arbuzowy). Składniki cukier syrop glukozowy kwasy (E 330, E 296, E 300) regulator kwasowości (E 332, E 301) aromaty barwniki (E 140, E 163) zagęszczony sok z czarnej marchwi Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g Energia 1642 kJ Energia 386 kcal Tłuszcz <0,1 g w tym kwasy nasycone <0,1 g Węglowodany 96 g w tym cukry 76 g Białko <0,1 g Sól 0,07 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1642.00000 Wartość energetyczna (kcal) 386.00000 Tłuszcz (g) 3 < 0.10000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3 < 0.10000 Węglowodany (g) 96.00000 w tym cukry (g) 76.00000 Białko (g) 3 < 0.10000 Sól (g) 0.07000 Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres dystrybutora Mondelez Polska Sp. z o.o., ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa, Infolinia: 801 066 006 Kontakt Mondelez Polska Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa Adres zwrotny Mondelez Polska Sp. z o.o., ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa, Infolinia: 801 066 006 Marka Halls Średnia miara Średnia miara (e) Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 33.5 Rozmiar opakowania 33,5 Rodzaj opakowania Typ Owijka Rodzaj materiału opakowania Oznaczenie materiału 84 - Papier i tektura/plastik/aluminium Marka standaryzowana Marka Halls Wymiary od dostawcy Wysokość na półce 20 Szerokość na półce 96 Głębokość na półce 20 Waga od dostawcy Waga brutto 35 Telefon kontaktowy Infolinia: 801 066 006 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów

Kup także w

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog