KAPITAN NAVI Śledzie po kołobrzesku Filety śledziowe solone (krojone) w oleju roślinnym aromatyzowanym z cebulą. Wyprodukowano w Polsce ze śledzi z Morza Norweskiego. Składniki Filety śledziowe bez skóry 50%, olej rzepakowy, cebula 17%, sól, ocet spirytusowy, przyprawy, papryka, natka pietruszki 0,07%, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), regulatory kwasowości [kwas cytrynowy, kwas winowy (L(+)-)], substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu), substancja słodząca (sacharyny), cukier. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1656 kJ / 402 kcal Tłuszcz 41 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,7 g Węglowodany 0,7 g w tym cukry 0,7 g Białko 7,5 g Sól 2,7 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Producent/Dystrybutor Kapitan Navi E. Stramek i W. Karpiński sp. j. ul. Kołobrzeska 26A 72-320 Trzebiatów Inne informacje Zawiera substancje słodzącą.