Składniki mleko pasteryzowane żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 219 kJ / 52 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany 3,9 g w tym cukry 3,8 g Białko 9,0 g Sól 0,11 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 219.00000 Wartość energetyczna (kcal) 52.00000 Tłuszcz (g) 0.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.00000 Węglowodany (g) 3.90000 w tym cukry (g) 3.80000 Białko (g) 9.00000 Sól (g) 0.11000 Cechy wysoka zawartość białka bez laktozy* tylko 2 składniki *Zawartość laktozy < 0,01 g / 100 g Przechowywanie Należy spożyć do: data przydatności i numer partii produkcyjnej podano na wieczku. Przechowywać w temperaturze od + 2 °C do + 8 °C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański tel. 55 247 24 61 www.maluta.pl Adres internetowy www.maluta.pl Kontakt Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Adres kontaktowy ul. Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański Adres zwrotny Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański www.maluta.pl 55 247 24 61 Waga Waga brutto 210 Marka Maluta O marce Maluta Prosto z Żuław Format oznakowania alergenów Tłusty druk Informacje dot. stylu życia Wysoka zawartość białka Bez laktozy Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 200 Oświadczenia żywieniowe wysoka zawartość białka Rozmiar opakowania 200 Rodzaj opakowania Type Cup/Tub/Bowl Nazwa produktu uregulowana prawnie Skyr - jogurt naturalny bez laktozy*. *Zawartość laktozy < 0,01 g / 100 g. Marka standaryzowana Marka Maluta Waga od dostawcy Gross Weight 210 Telefon kontaktowy 55 247 24 61 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu