Konserwa tyrolska Konserwa wieprzowo-drobiowa sterylizowana. Produkt gotowy do spożycia. Składniki Surowce wieprzowe 30% (mięso wieprzowe, skórki wieprzowe), mięso oddzielone mechanicznie drobiowe 30%, woda, sól, skrobia modyfikowana ziemniaczana, stabilizatory: E450, E451, błonnik pszenny, wzmacniacz smaku: E621, przyprawy, aromaty, glukoza, substancja zagęszczająca: karagen, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Informacje dla alergików Produkt może zawierać gluten, soję, seler, laktozę, jaja. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 850 kJ / 205 kcal Tłuszcz 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,4 g Węglowodany 4,2 g w tym cukry 0,7 g Białko 11,0 g Sól 1,9 g Warunki przechowywania Przechowywac w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu dwóch dni. Producent/Dystrybutor KONSHURT Spółka z o.o. Sp. k. ul. Korfantego 26 42-202 Częstochowa tel. 34 373 18 10 www.konshurt.com.pl