Składniki orzechy nerkowca pochodzące z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych Zalecenia dla alergików Migdały Może zawierać Orzechy brazylijskie Może zawierać Orzechy nerkowca Zawiera Seler Może zawierać Zboża zawierające gluten Może zawierać Orzechy laskowe Może zawierać Łubin Może zawierać Gorczyca Może zawierać Orzechy Może zawierać Orzeszki ziemne Może zawierać Sezam Może zawierać Soja Może zawierać Orzechy włoskie Może zawierać Wartości odżywcze w 100 g Wartość energetyczna 2417 kJ/582 kcal Tłuszcz 43,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,8 g Węglowodany 30,2 g w tym cukry 5,9 g Białko 18,2 g Sól 0,03 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 2417.00000 Wartość energetyczna (kcal) 582.00000 Tłuszcz (g) 43.90000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 7.80000 Węglowodany (g) 30.20000 w tym cukry (g) 5.90000 Białko (g) 18.20000 Sól (g) 0.03000 Przechowywanie W suchym i chłodnym miejscu. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta NaturAvena Sp. z o.o. ul. Raszyńska 13 05-500 Piaseczno Adres internetowy www.naturavena.pl Kontakt NaturAvena Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Raszyńska 13 05-500 Piaseczno Email kontaktowy biuro@naturavena.pl Adres zwrotny NaturAvena Sp. z o.o. ul. Raszyńska 13 05-500 Piaseczno tel.: 22 711 25 17 biuro@naturavena.pl www.naturavena.pl Waga Waga brutto 104 Marka NaturAvena Format oznakowania alergenów Tłusty druk Italiki Informacje dot. stylu życia Organiczne Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 100 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Kraj pochodzenia: Wietnam Rozmiar opakowania 100 Rodzaj opakowania Typ Opakowanie wielokrotnie zamykane Nazwa produktu uregulowana prawnie Ekologiczne orzechy nerkowca Marka standaryzowana Marka NaturAvena Telefon kontaktowy 227112517 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich - pozostały tekst Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-01 Rolnictwo UE Język produktu Główny język opisu polski Logotypy stron trzecich Unijne logo rolnictwa ekologicznego