PRESIDENT Twaróg delikatny wysokobiałkowy naturalny

PRESIDENT Twaróg delikatny wysokobiałkowy naturalny
5,99zł
Od PRESIDENT dostarczony przez LACTALIS

Składniki mleko bakterie fermentacji mlekowej Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość energetyczna 247 kJ / 58 kcal Tłuszcz 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g Węglowodany 3,7 g w tym cukry 0,2 g Białko 10 g Sól 0,10 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 247.00000 Wartość energetyczna (kcal) 58.00000 Tłuszcz (g) 0.20000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.10000 Węglowodany (g) 3.70000 w tym cukry (g) 3.70000 Białko (g) 10.00000 Sól (g) 0.10000 Kraj Kraj pochodzenia Polska Cechy 20 g białka w opakowaniu Przygotowanie i stosowanie Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Przechowywanie Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu. Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Wyprodukowano na zlecenie: Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.serypresident.pl Adres internetowy www.serypresident.pl Kontakt Lactalis Polska Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Adres zwrotny Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.serypresident.pl Waga Waga brutto 210 Marka Président Format oznakowania alergenów Tłusty druk Podkreślenie Dodatkowe informacje Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl Informacje dot. stylu życia 0% tłuszczu Wysoka zawartość białka Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 200 Oświadczenia żywieniowe wysokobiałkowy Rozmiar opakowania 200 Rodzaj opakowania Typ Kubek Nazwa produktu uregulowana prawnie Twaróg wysokobiałkowy naturalny, 0 % tłuszczu. Marka standaryzowana Marka Président Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu

Kup także w