Składniki mleko bakterie fermentacji mlekowej Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość energetyczna 247 kJ / 58 kcal Tłuszcz 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g Węglowodany 3,7 g w tym cukry 0,2 g Białko 10 g Sól 0,10 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 247.00000 Wartość energetyczna (kcal) 58.00000 Tłuszcz (g) 0.20000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.10000 Węglowodany (g) 3.70000 w tym cukry (g) 3.70000 Białko (g) 10.00000 Sól (g) 0.10000 Kraj Kraj pochodzenia Polska Cechy 20 g białka w opakowaniu Przygotowanie i stosowanie Spożyć bezpośrednio po otwarciu. Przechowywanie Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku. Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu. Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Wyprodukowano na zlecenie: Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.serypresident.pl Adres internetowy www.serypresident.pl Kontakt Lactalis Polska Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa Adres zwrotny Lactalis Polska Sp. z o.o., ul. Olkuska 7, 02-604 Warszawa www.serypresident.pl Waga Waga brutto 210 Marka Président Format oznakowania alergenów Tłusty druk Podkreślenie Dodatkowe informacje Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl Informacje dot. stylu życia 0% tłuszczu Wysoka zawartość białka Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 200 Oświadczenia żywieniowe wysokobiałkowy Rozmiar opakowania 200 Rodzaj opakowania Typ Kubek Nazwa produktu uregulowana prawnie Twaróg wysokobiałkowy naturalny, 0 % tłuszczu. Marka standaryzowana Marka Président Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu