RUMMO Makaron kokardki Makaron produkowany z wysokiej jakości semoliny z pszenicy durum , dzięki której podczas gotowania chłonie mniej wody i pozostaje al dente, czyli półtwardy, a tym samym łatwiej się go trawi. Zawiera 14,5% białka na 100g- to jedna z najwyższych wartości na rynku wśród makaronów- zwiększającym uczucie sytości. Makaron podlega wydłużonemu procesowi wyrabiania i jest wytłaczany poprzez formy z brązu, w wyniku czego powstaje sprężysty, nie sklejający się makaron z szorstką, porowatą powierzchnią, idealnie łączącą się z sosem. Składniki Semolina z pszenicy durum. Informacje dla alergików Produkt może zawierac soję. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1510 kJ / 356 kcal Tłuszcz 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g Węglowodany 69,5 g w tym cukry 3,1 g Białko 14,5 g Sól 0,01 g Warunki przechowywania Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Producent/Dystrybutor RUMMO S.p.A Contrada Ponte Valentino Z.I. Area ASI 82100 Benevento, WŁOCHY Develey Polska Sp. z o.o., ul. Batalionu Platerówek 3, 03-308 Warszawa, E: e-sklep@develey.pl, T: 800 060 040