Składniki kapusta kwaszona gotowana 37 % kapusta biała 16 % cebula woda koncentrat pomidorowy 7 % mięso wieprzowe 7 % podgardle wieprzowe 5 % kiełbasa wieprzowa, drobno rozdrobniona, wędzona, parzona 5 % (mięso wieprzowe 80 %, woda, tłuszcz wieprzowy, sól, izolat białka sojowego, błonnik pszenny, białko zwierzęce wieprzowe, przyprawy, glukoza) pieczarki 4 % cukier warzywa suszone w zmiennych proporcjach (marchew, pietruszka korzeń, pasternak, cebula, por, seler korzeń) sól olej roślinny rzepakowy ekstrakty przypraw śliwki suszone aromaty (zawierają seler) cukier karmelizowany koncentrat soku cytrynowego dekstroza przyprawy grzyby suszone 0,3 % (podgrzybek, maślak, borowik) zioła Zalecenia dla alergików Seler Zawiera Zboża zawierające gluten Może zawierać Jaja Może zawierać Mleko Może zawierać Gorczyca Może zawierać Żyto Może zawierać Sezam Może zawierać Soja Zawiera Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 332 kJ/ 80 kcal Tłuszcz 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g Węglowodany 4,0 g w tym cukry 4,0 g Błonnik 2,8 g Białko 4,0 g Sól 1,8 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 332.00000 Wartość energetyczna (kcal) 80.00000 Tłuszcz (g) 4.70000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1.60000 Węglowodany (g) 4.00000 w tym cukry (g) 4.00000 Błonnik (g) 2.80000 Białko (g) 4.00000 Sól (g) 1.80000 Cechy 3 min. i gotowe bez dodatku: substancji konserwujących, fosforanów, mięsa oddzielonego mechanicznie Przechowywanie Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin. Rodzaj przechowywania Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia Adres producenta Pamapol S.A., ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec www.spichlerzrusiecki.pl Adres internetowy www.spichlerzrusiecki.pl Kontakt Pamapol S.A. Adres kontaktowy ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec Adres zwrotny Pamapol S.A., ul. Wieluńska 2, 97-438 Rusiec www.spichlerzrusiecki.pl Waga Waga brutto 768 Marka Spichlerz Rusiecki O marce Spichlerz Rusiecki Sztuka Polskich Kulinariów Trwałość po otwarciu Trwałość po otwarciu Godziny 48 Dodatki Smaki / Aromaty Zawiera Format oznakowania alergenów Tłusty druk Instrukcje dotyczące przyrządzenia Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku Od temperatury otoczenia Podgrzewać w garnku około 3 minuty od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z pieczywem lub innymi dodatkami. Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 470 Rozmiar opakowania 470 Rodzaj opakowania Typ Słoik Nazwa produktu uregulowana prawnie Bigos z mięsem wieprzowym, kiełbasą wieprzową, drobno rozdrobnioną, wędzoną, parzoną i grzybami. Produkt sterylizowany. Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa W produkcie może znaleźć się pestka śliwki bądź jej odłamek. Marka standaryzowana Marka Spichlerz Rusiecki Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu