SUSHI TOKYO Onigiri Łosoś teriyaki

SUSHI TOKYO Onigiri Łosoś teriyaki
5,69zł

SUSHI TOKYO Onigiri Łosoś teriyaki Ryżowa przekąska z pysznym nadzieniem w formie kanapki. Idealna na lunch i jako przerywnik między posiłkami. Alternatywa dla wszystkich fanów sushi, którzy chcieliby spróbować czegoś nowego. Produkt cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem. Składniki Ryż gotowany 75% [woda, ryż, ocet ryżowy (woda, ocet z destylacji alkoholowej, ryż, sól), cukier, sól, trehaloza, błonnik sojowy, regulator kwasowości: mleczan sodu, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym], łosoś pieczony 18% [ łosoś atlantycki (Salmo salar) ], sos teriyaki 3,8% [mirin (wodda, ocet ryżowy, ekstrakt z ryżu brązowego, syrop glukozowo-fruktozowy, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy, aromat jabłkowy), sake (woda, ryż kleisty, koji), cukier, sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól)], sezam biały, sezam czarny, majonez [olej rzepakowy, ocet spirytusowy, żółtko jaja kurzego, cukier, przyprawy (zawiera gorczycę), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa]. Trehaloza jest źródłem glukozy. Produkt zawiera cukry. Informacje dla alergików Produkt może zawierać: skorupiaki, białka mleka, seler, dwutlenek siarki i siaczyny. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 888 kJ / 211 kcal Tłuszcz 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g Węglowodany 33 g w tym cukry 5,5 g Białko 6,9 g Sól 0,6 g Warunki przechowywania Termin przydatności do spożycia jest numerem partii. Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. Producent/Dystrybutor Doppelt Piątek i Nogacz Sp. K. ul. Ostrowska 380D 61-312 Poznań www.doppelt.pl

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog