TIGULLIO Sos z karczochami i orzechami włoskimi Sosy Tigullio to wyjątkowa linia o oryginalnych smakach i rustykalnym charakterze – wiodącej marki na włoskim rynku w tej kategorii. Kiedy delikatne serca karczochów łączą się z chrupkością orzechów włoskich, powstaje synergia o wyjątkowej konsystencji. Odkryj to wyjątkowe spotkanie, aby wzbogacić smak Twojego dania. Składniki Oleje roślinne (słonecznikowy, oliwa z oliwek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, oliwa z oliwek z wytłoków, rzepakowy), serca karczochów (27%), ziemniaki, syrop glukozowy, ser Grana Padano DOP (zawiera białka jaj kurzych), sól, orzechy włoskie (2%), serwatka z mleka w proszku, białka mleka, czosnek, regulator kwasowości: kwas mlekowy, koncentrat: kurkumy, spiruliny i jabłka. Informacje dla alergików Produkt może zawierać inne orzechy. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1934 kJ / 468 kcal Tłuszcz 44 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,1 g Węglowodany 13,7 g w tym cukry 6 g Białko 3,5 g Błonnik 1,7 g Sól 2,7 g Warunki przechowywania Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć i spożyć w ciągu 5 dni. Producent/Dystrybutor Index Food & Wine Sp. z o.o. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń