TIGULLIO Sos z serem ricotta truflami i czarnym pieprzem

TIGULLIO Sos z serem ricotta truflami i czarnym pieprzem
15,99zł
Leclerc
86,43 zł/kg
185 g
Od TIGULLIO dostarczony przez INDEX FOOD & WINE

TIGULLIO Sos z serem ricotta truflami i czarnym pieprzem Sosy Tigullio to wyjątkowa linia o oryginalnych smakach i rustykalnym charakterze – wiodącej marki na włoskim rynku w tej kategorii. Delikatność świeżej ricotty spotyka się z intensywnością włoskiej czarnej trufli, wzmocnionej pikantną nutą czarnego pieprzu. Bazując na wielkim doświadczeniu Tigullio, powstał wyjątkowy specjał do podkreślenia smaku Twoich potraw. Składniki Oleje roślinne (słonecznikowy, oliwa z oliwek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, oliwa z oliwek z wytłoków, rzepakowy), pieczarki (Agaricus bisporus), ziemniaki, bakłażany, syrop glukozowy, ricotta (6%) (serwatka z mleka, śmietana, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), ser Pecorino Romano DOP, sól, białka mleka, serwatka z mleka w proszku, płatki ziemniaczane, uwodniona suszona czarna trufla letnia (0,48%) (Tuber aestivum), czosnek, regulator kwasowości: kwas mlekowy, błonnik roślinny z bambusa, aromat, pieprz czarny (0,02%) Informacje dla alergików Produkt może zawierać inne orzechy i jaja. Wartości odżywcze w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1391 kJ / 336 kcal Tłuszcz 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,5 g Węglowodany 13 g w tym cukry 6,4 g Białko 5,1 g Błonnik 1,3 g Sól 3,3 g Warunki przechowywania Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin. Nie zamrażać. Produkt nie nadaje się do mrożenia. Producent/Dystrybutor Index Food & Wine Sp. z o.o. ul. Jana III Sobieskiego 98 62-030 Luboń

Kup także w

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog