TUREK Grand Blue Ser z niebieską pleśnią kremowy

TUREK Grand Blue Ser z niebieską pleśnią kremowy
7,99zł
Od GRAND BLUE dostarczony przez TUREK

Składniki mleko pasteryzowane śmietanka pasteryzowana sól (2,5 %) kultury mleczarskie pleśń gatunku Penicillium roqueforti Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna 1470 kJ / 355 kcal tłuszcz 31 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g węglowodany 1,0 g w tym cukry <0,5 g białko 18 g sól 2,5 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1470.00000 Wartość energetyczna (kcal) 355.00000 Tłuszcz (g) 31.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 22.00000 Węglowodany (g) 1.00000 w tym cukry (g) 3 < 0.50000 Białko (g) 18.00000 Sól (g) 2.50000 Przechowywanie Najlepiej spożyć przed: patrz informacja na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 °C. Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o., ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek, tel. (63) 289 71 00 Kontakt Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek Adres zwrotny Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o., ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek, tel. (63) 289 71 00 Waga Waga brutto 120 Format oznakowania alergenów Tłusty druk Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 100 Rozmiar opakowania 100 Rodzaj opakowania Typ Opakowanie Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser z niebieską pleśnią. Marka standaryzowana Marka Unbranded Telefon kontaktowy (63) 289 71 00 Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów Logotypy stron trzecich Znak weterynaryjny na opakowaniu

Kup także w

Czym są Cenyzywnosci.pl?

Zbieramy ceny na artykuły spożywcze w Polsce. Automatycznie idziemy za pośrednictwem sklepów internetowych i zbieraj ceny i oferty, aby łatwo dla wszystkich być inteligentnymi klientami.

Jeśli masz pytanie lub wkład, możesz skontaktować się z nami pod adresem hi@cenyzywnosci.pl .

Prywatność

Regulamin

Blog