Składniki mleko pasteryzowane sól stabilizator: chlorek wapnia kultury bakterii podpuszczka Penicillium Candidum Geotrichum Candidum Zalecenia dla alergików Mleko Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1490 kJ / 360 kcal Tłuszcz: 32 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g Węglowodany: 1,0 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 17 g Sól: 1,4 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 1490.00000 Wartość energetyczna (kcal) 360.00000 Tłuszcz (g) 32.00000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 22.00000 Węglowodany (g) 1.00000 w tym cukry (g) 1.00000 Białko (g) 17.00000 Sól (g) 1.40000 Kraj Kraj pochodzenia Francja Przechowywanie Przechowywać w temp. +2°C do +8°C Warunki przechowywania Min. temp. °C 2 Maks. temp. °C 8 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz Kontakt Hochland Polska Sp. z o.o. Adres kontaktowy ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz Adres zwrotny Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz Waga Waga brutto 198 Marka Valbon O marce Valbon to oryginalny francuski ser pleśniowy. Nasze sery wytwarzane są od 100 lat w sercu Francji, począwszy od rzemieślniczej manufaktury założonej w 1922 roku przez Henri Hutina mistrza sera z Lacroix-sur-Meuse, do nowoczesnej kontynuującej tradycje wytwórni serów pleśniowych. Sprawdzona klasyczna francuska receptura to gwarancja harmonijnego połączenia delikatnej skórki i kremowego wnętrza, które zapewniają aksamitną konsystencję i klasyczny smak prawdziwego pleśniowego sera. Format oznakowania alergenów Tłusty druk Italiki Dodatkowe informacje www.valbon.pl Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 180 Pochodzenie Tekst dowolny o pochodzeniu Wyprodukowano we Francji Rozmiar opakowania 180 Rodzaj opakowania Typ Pudełko Nazwa produktu uregulowana prawnie Ser pleśniowy. Marka standaryzowana Marka Valbon Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów