Składniki mleko truskawki 25% mąka PSZENNA masa JAJOWA pasteryzowana cukier skrobia modyfikowana JAJA w proszku sól olej rzepakowy substancje spulchniające: węglany sodu, difosforany substancja konserwująca: sorbinian potasu Zalecenia dla alergików Seler Może zawierać Jaja Zawiera Gorczyca Może zawierać Sezam Może zawierać Soja Może zawierać Pszenica Zawiera Wartości odżywcze Wartość odżywcza na 100 g Wartość energetyczna 532 kJ / 126 kcal Tłuszcz 2,3 g w tym kwasy nasycone 1,0 g Węglowodany 21 g w tym cukry 5,7 g Białko 4,7 g Sól 0,55 g Obliczona wartość odżywcza na 100g Wartość energetyczna (kJ) 532.00000 Wartość energetyczna (kcal) 126.00000 Tłuszcz (g) 2.30000 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1.00000 Węglowodany (g) 21.00000 w tym cukry (g) 5.70000 Białko (g) 4.70000 Sól (g) 0.55000 Cechy Laur Klienta 2018 bez barwników ciasto z polskiej mąki źródło białka Przechowywanie Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. Warunki przechowywania Min. temp. °C 0 Maks. temp. °C 6 Rodzaj przechowywania Typ Schładzać Adres producenta Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Kontakt Virtu Production sp. z o.o., Adres kontaktowy ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Adres zwrotny Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska Waga Waga brutto 440 Marka Virtu Dodatki Barwniki Nie zawiera Format oznakowania alergenów Wielkie litery Instrukcje dotyczące przyrządzenia Instrukcje dotyczące przyrządzenia Ogólnie Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania. Odgrzać w kuchence mikrofalowej Od postaci schłodzonej Kuchenka mikrofalowa 600 W: ogrzewać przez około 1,5 minuty. Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci schłodzonej Patelnia z rozgrzanym olejem: smażyć do zrumienienia przez około 7 minut. Wymiar liczbowy Wymiar liczbowy 400 Oświadczenia żywieniowe źródło białka Pozostałe informacje Pakowany w atmosferze ochronnej. Rozmiar opakowania 400 Rodzaj opakowania Typ Tacka Nazwa produktu uregulowana prawnie Naleśniki z truskawkami. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce do temperatury minimum +80°C w środku. Marka standaryzowana Marka Virtu Jednostka (tekst opisowy) g Jednostka (specyficzna) Jednostka (specyficzna) Gramów