Ciasto francuskie z mąki pszennej i mąki pełnoziarnistej, gotowe do pieczenia. Składniki mąka PSZENNA 48%, woda; oleje i tłuszcze roślinne (tłuszcz palmowy, olej słonecznikowy); mąka PEŁNOZIARNISTA 4,9%; alkohol etylowy; sól; zagęszczony sok cytrynowy; drożdże dezaktywowane. Produkt może zawierać: MLEKO. Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1539 kJ (368 kcal) Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,7 g Węglowodany 40 g w tym cukry 2,6 g Błonnik 2,1 g Białko 6,0 g Sól 1,0 g Metoda przygotowania Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed użyciem. 2. Przez około 10 minut rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7). 3. Przenieść ciasto z papierem na blaszkę. 4. Nakłuć ciasto widelcem. 5. Wypełnić farszem według uznania, piec od 30 do 40 minut. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu. Warunki przechowywania przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Zużyć bezpośrednio po otwarciu opakowania. Producent/Dystrybutor Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa Środki ostrożności Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed użyciem. 2. Przez około 10 minut rozgrzać piekarnik do 200°C (termostat 6/7). 3. Przenieść ciasto z papierem na blaszkę. 4. Nakłuć ciasto widelcem. 5. Wypełnić farszem według uznania, piec od 30 do 40 minut. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu. Dodatkowe informacje Numer weterynaryjny